• Έχεις όραμα τη δημιουργία του δικού σου Brand;
  • Έχεις έτοιμο το portfolio της συλλογής σου και χρειάζεσαι τα μέσα για να την υλοποιήσεις;
  • Θέλεις να αναπτύξεις την συλλογή σου επιχειρηματικά και να την προωθήσεις στο εξωτερικό;
  • Σε ενδιαφέρει η επιδότηση της επιχείρησής σου στα πρώτα σου βήματα;

 

Η πρώτη ''Κυψέλη'' Μόδας στην Αθήνα σε περιμένει να αναπτυχθείς Σχεδιαστικά και Επιχειρηματικά, να φιλοξενήσεις τις συλλογές σου σε δικό σου χώρο, να συνδεθείς με Buyers του εξωτερικού, να βρεις το αρχικό κεφάλαιο για την έναρξη της επιχείρησης και να προωθήσεις τα προϊόντα σου διεθνώς μέσω ειδικής πλατφόρμας e-shop.

Τα μαθήματα επιχειρηματικότητας που διδάσκονται έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τον συμμετέχοντα στο πρόγραμμα να ακολουθήσει τη σωστή πορεία όπως και τα εργαλεία για να δημιουργήσει μια επιτυχημένη επιχείρηση.

Η δομή του προγράμματος οδηγεί σε μακροπρόθεσμη ανάπτυξη και τη δημιουργία βιώσιμων πρακτικών για μία επιχείρηση Μόδας και δίνει έμφαση στην ποιότητα των υλικών και την κατασκευή άρτιων προϊόντων, με σκοπό την δημιουργία αξίας στην επιχείρησή που κατ' επέκταση προσελκύει σωστούς πελάτες αλλά και δημοσιότητα.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, ο κάθε Designer-in-Residence παρουσιάζει την συλλογή του, η οποία φωτογραφίζεται, δημιουργείται το Lookbook και οι φωτογραφίες προβάλλονται στην ιστοσελίδα όπως επίσης και στο νέο ηλεκτρονικό κατάστημα, το New Designers e-shop του “The Fashion Gate” με σκοπό την προώθησή της σε buyers.

Η επιλογή των Designers-in-Residence γίνεται με συγκεκριμένα κριτήρια. Επικοινωνήστε μαζί μας για την ένταξή σας στο  Athens Fashion Business Incubator “The Fashion Gate” και θα ενημερωθείτε για την εξέλιξη της.

Για πληροφορίες σχετικά με την ένταξή σας στο “The Fashion Gate”, απευθυνθείτε στον Υπεύθυνο του Προγράμματος, κο Ευάγγελο Δημητρακόπουλο.

Open the Fashion Gate now !

ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ